Uncategorized

100 woorden 24: alpha-teef

Ze is een alpha-teef. Always on top!

Altijd de baas. Braaf gaan liggen en dan onverhoeds, luid blaffend, op een andere hond af rennen. Vorige week ging het mis. Een herdershond pikte het niet. Ook een alpha-teef, maar eentje die zichzelf net ietsje belangrijker vond. Ze probeerde mijn eigen alpha-teef te onderwerpen. Dat wilde die niet. Ze gaf niet toe. De herder beet en schudde mijn teef door elkaar. Drie bloedende wonden waren het resultaat. De dierenarts gaf pijnstillerrs en een antibioticakuur. De teef had duidelijk pijn. En nu? Niks. Nog altijd alpha-teef. En weet je: dat doet me deugd.

Standaard

3 gedachtes over “100 woorden 24: alpha-teef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s