Uncategorized

100 woorden 23: spitsmuis

Een dooie veldspitsmuis op een landweggetje.

Het doet me denken aan een exemplaar in mijn eigen tuin en de dommigheid waarmee ik hem de dood in jaag, nu alweer jaren geleden. Omdat mijn foxterriër het diertje wil pakken en daarvoor de tuin ruïneert, besluit ik de muis te vangen. Niet met zo’n ding dat dichtklapt, maar in een vangkooitje om hem uit te zetten in het park. Als het zover is, wil mijn hond mee. Vooruit dan maar. Ik laat de muis los in het park, mijn hond gaat er achteraan, ik hoor piep, en jawel: de muis is dood.

Standaard

Een gedachte over “100 woorden 23: spitsmuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s