Uncategorized

100 woorden 17: Toet toet

‘Toet toet, boing boing.

Kokki en Peppi, Peppi en Kokki.’ We zongen het luidkeels. Hij zal een jaar of vier, vijf zijn geweest. Gek op de filmpjes van het komische duo, die op zaterdagmiddag werden uitgezonden. Maar eerst in bad. Hij zou op tijd worden afgedroogd en aangekleed, zodat hij niets van de slapstick zou hoeven missen. Maar wij waren gemeen. Tien minuten voor de uitzending begon, zongen we keihard het openingslied ‘Toet toet, boing boing, Kokki en Peppi, Peppi en Kokki’. In no time kwam hij dan de trap af gerend, in de blote kont, druipend, wolken schuim verliezend.

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s