Uncategorized

100 woorden 16: ufo

Gewoon een ordinaire ufo.

20140208-101603.jpg?w=2592&h=1728

Denk je dat Lei Brueren even terugkomt. Waarom hangt dat gekke ding anders boven zijn Martinuskerk? De populaire Venlose kapelaan, ruim een jaar geleden overleden, komt vanuit de wolken toegeschoten in een ijzeren engel om te zien of daklozen en alcoholisten, vaak verenigd in één persoon, in de kerk nog steeds hun dagelijkse, door hem in het leven geroepen zuipstuiver krijgen. Dat gun je hem, dat de engelen hem eropuit sturen als was hij de patroonheilige van de drinkers. Maar niks Lei Brueren. Gewoon een ordinaire ufo, waarin zoals gewoonlijk van die kleine groene griezels zitten.

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s