Uncategorized

100 woorden 12: kringspier

De kringspier van de wereld verslappen.

20140126-095855.jpg?w=2592&h=1728

Dat is een van de boeiendste eigenschappen van internet. Wat er allemaal aan vuiligheid naar buiten komt. Aan abjecte meningen. Vrijdag toonde de vpro een documentaire van Louis Theroux over mensen met wilde beesten als huisdier. ‘Ik zou ‘m in een klein kooitje stoppen’, schrijft iemand op Twitter over een van hen, ‘en ieder uur een elektroshock toedienen’. Ooit schreef ik een diervriendonvriendelijke column over het vangen en bereiden van wilde kat. ‘Die man verdient de elektrische stoel’, vond een ingezondenbrievenschrijfster. Helaas schrapte de hoofdredactie die passage uit haar epistel. De krant als toiletpapier.

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s