Uncategorized

100 woorden 9: De rouwbrief

Ad is dood.
20140102-105015.jpg?w=2592&h=1728

Ik schrok toen ik de rouwbrief op de deurmat zag liggen. Onmiskenbaar het handschrift van Ad Maas. Ad had geen familie meer. Een bang vermoeden werd bewaarheid toen ik de brief eruithaalde en hem openvouwde. Ad had zijn eigen rouwkaart geschreven in de stijl die ik zo goed kende. Omdat ik me vandaag niet goed voelde, ben ik voor alle zekerheid maar naar U verhuisd, schrijft hij. Daaronder de datum van zijn overlijden en zijn handtekening. Ook: ad maas was. En de melding van een crematie. Gek, dat laatste. Want Ad lag ook graag in een kistje.

Standaard

2 gedachtes over “100 woorden 9: De rouwbrief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s