absurdisme

100 woorden 6: bandenschilder

Gisteren bij de bandenschilder geweest.

Uit protest tegen handelaren die de banden van occasions zwarting geven, om ze nieuwer te laten lijken, heeft hij zich als bandenschilder gevestigd. Bij hem kun je de banden van je auto alleen in felle tinten laten schilderen, in een kleur complementair aan die van de lak, dus blauw bij een gele en geel bij een blauwe auto. Banden zijn zwart van het roet dat erin zit en dat het rubber sterker maakt. Maar je kunt er ook indigo (blauw) of kerrie (geel) bijmengen. Ik heb een witte auto, dus ik hou ze gewoon zwart.

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s