absurdisme

100 woorden 5: Pietertunnel

Er zijn vergevorderde plannen voor een fietstunnel

die parallel gaat lopen aan het Pieterpad. De tunnel wordt gemaakt van aaneengeschakelde zeecontainers, waarin verlichting is gemonteerd, maar waarin ook raampjes komen waardoor je naar buiten kunt kijken. Fietsers die een stukje proeftunnel mochten uitproberen, reageerden enthousiast. Geen regen, geen wind, geen stoplichten, geen verkeerslawaai. Ze haalden hogere snelheden, waren vrolijker en werden minder moe. Het Pieterpad, dat begint in Pieterburen en na bijna 500 kilometer eindigt bij de St. Pietersberg, is via de tunnel een heel stuk korter. Bekeken wordt daarom nog of een aparte strook kan worden gemaakt voor voetgangers

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s