absurdisme, tongue-in-cheek, Uncategorized

100 woorden 3: rokersliedje

Om rokers aan het wandelen te krijgen,

wat beter schijnt te zijn voor hun zieke longen, is een speciaal liedboek gemaakt. Idee hierachter is dat wandelen en onderwijl zingen de roker uiteindelijk meer lucht geeft. Maar roken en zingen gaat niet altijd mooi samen. Veel rokers rochelen en dat vinden medewandelaars smerig. Daarom is van populaire Nederlandse liedjes een antirochelversie gemaakt. Speciaal voor de roker zijn alle R’s eruit gehaald. Met nog wat andere aanpassingen krijg je dan zoiets: twee longetjes adem halen, twee longetjes pompen. Een heel goed idee. De roker is toch al de paria van onze samenleving

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s