tongue-in-cheek

100 woorden 2: de getuigen

Oorgetuige heeft haar het eerst in de smiezen,

20131111-204546.jpg

een vinnig klikklak klikklak klikklak, nog voor ze de hoek om is, waar ooggetuige de waarneming van hem kan overnemen, tot ze zo dichtbij is dat neusgetuige lucht van haar krijgt en zich een beetje begint op te winden als huidgetuige haar linkerwang voelt en dan haar rechter, tonggetuige wil zijn kans grijpen, maar wordt afgewezen, huidgetuige verliest contact, neusgetuige begint aan het grote vergeten, ooggetuige ziet hoe ze zich langzaam verwijdert en om de hoek verdwijnt, waar oorgetuige, als laatste, een vinnig klikklak klikklak klikklak hoort, wegstervend. Dan is het weer stil.

Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s